Achtergrond

 

Van oorsprong ben ik GZ-psycholoog. In 2007 heb ik samen met Marike Hoex een psychologen praktijk opgericht. Aanvankelijk aan de Henri Polaklaan, later aan het Rokin in hartje Amsterdam. We hebben deze praktijk destijds opgestart in aanvulling op onze werkzaamheden als psycholoog bij andere instellingen. Het idee was om mensen te behandelen in een voor ons vrijere setting zonder productie verantwoording en vaststaande protocollen. De persoon moest voor ons meer centraal staan en niet de organisatie, zodat het inhoudelijk voor ons – en dus ook voor de cliënt – interessanter en plezieriger zou worden.

Gedurende de loop van de tijd is ons aanbod zich gaan verbreden. Zo bied ik bemiddeling bij familie ruzie, zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met grotere organisaties.

Doordat we in het centrum van Amsterdam zitten zien we veel hoger opgeleide professionals vanuit het bedrijfsleven, de politiek en ZZPers. De problematiek is vaak relatie- of werk gerelateerd, wat niet binnen een reguliere zorgverzekering valt. De wens of vraag om verder te komen in relatie of werk -voor meer duidelijkheid of zelfontplooiing- nemen wij echter wel serieus. Daarvoor bied ik nu naast reguliere behandeling ook persoonlijke coaching.

Rokin 98 I, 1012 KZ Amsterdam, tel: 020-776 89 21