Achtergrond

In 2007 heb ik met Marike Hoex psychologenpraktijk Hoex & Wassink opgericht. We hebben deze praktijk opgestart in aanvulling op onze werkzaamheden als psycholoog bij andere instellingen. Het idee was om mensen te behandelen in een voor ons vrijere setting zonder productie verantwoording en vaststaande protocollen. De persoon moest voor ons centraal staan en niet de organisatie, zodat het inhoudelijk voor ons – en dus ook voor de cliënt – interessanter en plezieriger zou worden.

In de loop van de tijd is ons aanbod zich gaan verbreden. Zo bied ik bemiddeling bij familie ruzie, zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met grotere organisaties.

Doordat we in het centrum van Amsterdam zitten zien we veel hoger opgeleide professionals vanuit het bedrijfsleven, de politiek en ZZPers. De problematiek is vaak relatie- of werk gerelateerd, wat niet binnen een reguliere zorgverzekering valt. De wens of vraag om verder te komen in relatie of werk -voor meer duidelijkheid of zelfontplooiing- nemen wij echter wel serieus. Daarvoor bied ik nu naast reguliere behandeling ook persoonlijke coaching sinds 2020.

 

Laagte Kadijk 37, 1018 BB Amsterdam, tel: 020-776 89 21